Продавець ПАКХАУС МАШИНЕРІ розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
302 відгуків
promo_banner
+380 (98) 539-39-23
+380 (44) 334-47-10

Політика конфіденційності

Угода користувача

Я погоджуюся з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних, з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари. Я також погоджуюся з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та / або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашої компанії, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого веб-сайту https://packhouse.com.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми в зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: info-ph@ukr.net

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані, в разі, коли Ви робите замовлення.

Особиста інформація стосується окремого споживача - наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, і т.п. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зробивши замовлення на нашому сайті, вказуючи ім'я та адресу. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримання доступу до його вмісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів / послуг або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками щодо обробки персональних даних, які вказані в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-яким з умов даної Політики конфіденційності і вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, який Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад: повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, які стосуються замовлення, який був Вами зроблений і зв'язатися з Вами з метою, пов'язаних з обслуговуванням споживача / клієнта .

Ми діємо відповідно до цієї Політиці конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України. Власником персональних даних є компанія «PACKHOUSE MACHINERY», що знаходиться за адресою: м Київ, вулиця Ізюмська, 5Б. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, яка вказана в даній Політиці конфіденційності або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, і з Вашої згоди. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо зазначену Вами інформацію, щоб мати можливість оформити замовлення і доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

Розголошення і передача даних

Ми не продаємо, чи не передаємо і не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

· Ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам;

· Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги за допомогою яких Ви отримуєте.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Всі зміни в цій Політиці конфіденційності набирають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення або іншим чином взаємодієте з нами, Ви погоджуєтеся з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, яка діє на цей момент.

У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної Політики конфіденційності, інші її частини залишатимуться чинними.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner